Verzekering

Via onze partner Mmobility bieden wij een WA + Verkeersongevallen opzittende verzekering aan. In ons Product As A Service concept is deze verzekering standaard inbegrepen. Indien u de e-bike los aanschaft is deze service uiteraard optioneel te verkrijgen.

WA + Verkeersongevallen opzittende verzekering

U bent verzekerd voor schade die uw werknemer met de  e-bike toebrengt aan een derde alsook letselschade van de werknemer zelf. Kortom; als werkgever heeft u het risico voor uw bedrijf en voor uw werknemer uitstekend geregeld

Wettelijke Aansprakelijkheid dekking

U bent verzekerd voor schade die werknemer als bestuurder van de e-bike toebrengt aan een derde en waarvoor de werkgever aansprakelijk gesteld kan worden.

Deze schade is uitgesloten van de Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB). Waarom? De e-bike wordt gezien als een motorvoertuig en toegebrachte schade aan derden door een motorvoertuig is op een AVB uitgesloten.

Verkeersongevallen Opzittende verzekering

De werknemer is hierbij verzekerd bij een verkeersongeval met de e-bike voor blijvend letsel of overlijden en krijgt hiervoor een vergoedend bedrag uitgekeerd.

Voor optimale verzekeringservices werken wij samen met